RESEARCH & DEVELOPMENT

In de huidige marktdynamiek hebben klanten cosmetische monsters nodig die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Alles moet kloppen: wet- en regelgeving, de veiligheid van ingrediënten, de claims. Ze moeten vooral het potentieel hebben om uit te groeien tot producten die waarde toevoegen aan uw assortiment en omzet. Onze R&D afdeling denkt en werkt vanuit uw marktbelang.


700 COSMETISCHE SAMPLES PER JAAR

We zijn trots op ons ultramoderne R & D-laboratorium en onze ervaren R & D-experts die zich met passie inzetten om met u samen te werken. Dit is de ‘testkeuken’ waar we innovatieve concepten en producten maken. Elk jaar produceert ons R & D-team ongeveer 700 cosmetische monsters per jaar voor klanten die vertrouwen stellen in onze expertise en innovatiekracht.


MULTIDISCIPLINAIRE TEAMS

Met behulp van multidisciplinaire teams bestaande uit specialisten uit R&D, Sales & Marketing en Quality & Legal bieden wij proactieve ondersteuning en assistentie bij productontwikkeling. Uw strategische kaders en bestaande regelgeving zijn onze maatstaf. De hoge interne kwaliteitseisen, die inherent zijn aan onze bedrijfscultuur, dragen bij aan uw succes. We controleren strikt of claims voldoen aan de EU-cosmeticaverordeningen.ERVARING

Onze R & D-specialisten hebben jarenlange ervaring in de cosmetica-industrie. We bieden onbeperkte toegang tot vakliteratuur en regelmatige deelname aan seminars en cursussen. Het is immers in ons gezamenlijke belang dat onze mensen volledig op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.


PRODUCT TESTS

Zodra u groen licht geeft aan onze cosmetische monsters, starten we uitgebreid met testen. Bijvoorbeeld over stabiliteit en compatibiliteit. We voeren ook onze eigen bacteriologische onderzoeken in eigen beheer uit. Voor specifieke testprocedures zoals het testen van zonnebrand in vivo of in vitro, werken we nauw samen met gespecialiseerde laboratoria. Onze intensieve testprocedures hebben één doel: het creëren van producten die gegarandeerd voldoen aan onze gezamenlijke hoge kwaliteitseisen, wet- en regelgeving en de verwachtingen van uw klanten.Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam richt zich op 

het ontwikkelen van uw samples 

CERTIFICATEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt binnen onze onderneming optimale aandacht. We zijn kritisch op retourstromen en verpakkingsmaterialen.