PRIVATE LABEL

De ontstaansgeschiedenis van onze onderneming is nauw verweven met de realisatie van een breed assortiment cosmetica producten onder private label in opdracht van één van de eerste retailers van Nederland. Intussen produceren we al meer dan 60 jaar Private Label Cosmetica voor zowel nationale als internationale retailers, drugstores en drogisterijen. Dat doen we met kennis van zaken en maximale betrokkenheid.


FULL SERVICE CONCEPTEN

DE MEEST UITEENLOPENDE VERPAKKINGEN

CONFORM EUROPESE RICHTLIJNEN

BESTE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING


SAMENWERKING

In nauwe samenwerking met onze klanten werken we aan de ontwikkeling van nieuwe concepten en denken we mee over cosmeticaproducten en assortimentsuitbreidingen die inspelen op aantoonbare internationale trends. Onze specialistenteams werken integraal samen om te komen tot de best denkbare concepten en producten. 

OP MAAT GESNEDEN

We bieden onze opdrachtgevers op maat gesneden concepten en oplossingen. Dat doen we met respect voor mens en milieu. In de ontwikkeling en productie van Private Label Cosmetics nemen we onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij gebruiken de nieuwste technieken, technologieën en kennis. Met de nadruk op het optimaliseren van het marktsucces en de omzet van onze klanten.


UNIEKE ERVARING

Met een scherp oog voor trends en ontwikkelingen enerzijds en optimale aandacht voor prijsbeheersing en regelgeving anderzijds, hebben wij unieke ervaring opgebouwd als innovatieve producent en leverancier van Private Label Cosmetica in de segmenten: hair care, bad & douche, vloeibare handzeep, hair styling, skin care, body care, hand & nail care, voetverzorging, baby & kids care, sun care, deo en parfum.


CERTIFICATEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt binnen onze onderneming optimale aandacht. We zijn kritisch op retourstromen en verpakkingsmaterialen.