RESEARCH & DEVELOPMENT

Bij de huidige marktdynamiek bent u als opdrachtgever gebaat bij cosmetica samples die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Alles moet kloppen: wet- en regelgeving, de veiligheid van grondstoffen, de claims. En ze moeten voor alles de potentie hebben om door te ontwikkelen tot producten die waarde toevoegen aan uw assortiment en bijdragen aan een positieve omzetontwikkeling. Onze afdeling R&D denkt en werkt vanuit uw marktbelang.
 

700 COSMETICA SAMPLES PER JAAR

Wij zijn trots op ons geavanceerde R&D laboratorium en op onze ervaren R&D experts die zich met passie voor u inzetten. Dit is de ‘proefkeuken’ waar we de kiem leggen voor innovatieve concepten en producten. Jaarlijks realiseert ons R&D team rond de 700 cosmetica samples voor klanten die hun vertrouwen stellen in onze expertise en innovatiekracht.
 

MULTIDISCIPLINAIRE TEAMS

Vanuit multidisciplinaire teams, samengesteld uit specialisten van R&D, Sales & Marketing en Quality & Legal, bieden wij proactieve ondersteuning en begeleiding bij productontwikkeling. Uw strategische kaders en de actuele wet- en regelgeving zijn daarbij maatgevend. De strenge interne kwaliteitseisen die onderdeel zijn van onze bedrijfscultuur, dragen bij aan uw succes. Wij zien er strikt op toe of claims passen binnen de cosmeticawetgeving.
 

 

ERVARING

Onze R&D specialisten beschikken over jarenlange ervaring in de cosmeticabranche. We bieden onbeperkt toegang tot vakliteratuur en faciliteren frequente deelname aan seminars en cursussen. Het is immers in ons en uw belang dat onze mensen voor honderd procent geïnformeerd zijn over de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.
 

PRODUCTTESTEN

Zodra u groen licht heeft gegeven aan onze cosmetica samples, gaan we uitgebreid testen. Op stabiliteit en compatibiliteit, bijvoorbeeld. Ook voeren we in eigen huis bacteriologische studies uit. Voor specifieke testtrajecten, denk aan zonnebrand in vivo of in vitro testen, werken we nauw samen met specialistische laboratoria. Onze intensieve testprocedures dienen één doel: producten realiseren die gegarandeerd voldoen aan onze gezamenlijke hoge kwaliteitseisen, wet- en regelgeving en de verwachtingen van uw klanten.


     
 

Copyright © 2012 - 2018 Hegron Cosmetics B.V. Alle rechten voorbehouden.